Всі категорії
Додати товар

White linen estée lauder парфуми 60 ml

2500 грн
Опис

Був лише один затест, парфуми цілі.
Свіжий чистий аромат для будь-якої пори року.
Аромат White Linen створює атмосферу ідеального дня: легкий весняний вітерець, пронизаний запахом свіжих квітів та нескінченне блакитне небо.

Він навіває думки про хрумку свіжість чистих простирадл, прохолоду білих квітів і свіжої зелені. Ноти болгарської троянди, фіалки та ірису надають аромату природної елегантності, актуальної у будь-яку пору року.

Джерело натхнення
«Чим складніше і напружене життя жінки, тим більше вона цінує легкість та простоту. Аромат White Linen допомагає розслабитися, піднімає настрій і дарує відчуття прохолоди та спокою»,
- Есте Лаудер, засновниця бренду

Назва аромату White Linen («білий льон») походить від уявлень Есте Лаудер про білий льон, як про символ свіжості та чистоти.

ВРАЖЕННЯ
Квітковий, свіжий

ТИП АРОМАТУ
Розкішний квітковий

НОТИ
ВЕРХНІ НОТИ

Болгарська троянда
Жасмін
Конвалія

СЕРЕДНІ НОТИ
Фіалка
Ірис

БАЗОВІ НОТИ
Ветивер
Мох
Амбра

Зразком природності та натуральності став жіночий аромат Estee Lauder White Linen, який дивує своїм ненав’язливим, тонким і свіжим звучанням. Кожна його нотка підібрана зі смаком і з урахуванням ділового стриманого стилю, який так часто властивий жінкам із великого мегаполісу. Ці парфуми не намагаються вийти на перший план, вони ідеально доповнюють образ, чим власне акцентують увагу на гарному смаку жінки.

Квітково-альдегідні парфуми розкриваються на шкірі літнім ароматним абрикосом, садовою запашною сливою, соковитим персиком у початкових нотах із зеленими вкрапленнями для особливої літньої свіжості. Жасмин, конвалія і троянда в серці дарують солодкувату прохолоду, оксамитову ніжність, легку вологість і м’якість. Тут зосереджена уся жіночність аромату. Мускус і амбра лишають на згадку легкий п’янкий відтінок білого вина і трішки сухувату бальзамічну нотку, таким чином додаючи стійкості усьому шлейфу. Крім того, тут розкриваються землистий ветивер, терпкий білий кедр і османтус, який чимось нагадує аромат чорносливу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Жовтий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
oksan...
Styleshop
Супер-продавець
Івано-Франківськ
78% виконаних замовлень
Була