Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Подарунковий набір signature від farmasi

1200 грн
Опис

В наявності, шикарний шлейфовий аромат Signatures ,в наборі з Парфумованим кремом для тіла). Парфумована вода Farmasi Signature - ідеальний вибір для тих, хто хоче залишити свій автограф елегантності!

Аромат, який делікатно перетворює троянду на золото, супроводжуватиме ваші найулюбленіші моменти та зробить їх ціннішими. Елегантний, як букет рожевих троянд, який ви тримаєте в руках, але водночас вільний і наївний. Аромат Signature відкривається свіжими та привабливими квітковими нотами та чорною смородиною. Екстракт троянди у своєму серці відображає характер аромату. У ноті серця троянду також супроводжують магнолія і квітка ванілі. У базі ноти мускусу / амбри, кашеміру і ванілі знаходяться в неповторній гармонії.
Аромат Signature відкривається свіжими та привабливими квітковими нотами та чорною смородиною. Абсолют троянди у своєму серці відображає характер аромату. У ноті серця троянду також супроводжують магнолія і квітка ванілі. У базі ноти мускусу / амбри, кашеміру і ванілі знаходяться в неповторній гармонії.
Квітковий, фруктовий, деревний аромат.
Верхні ноти: Чорна смородина, Рожевий Перець, Груша, Грейпфрут
Ноти серця: Троянда, Орріс, Геліотроп,
Магнолія
Нижні ноти: Мускус, Амбра, Кашмеран, Ваніль

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 100мл
Продавець
28061981
28061981
Супер-продавець
Умань
91% виконаних замовлень
Була