Всі категорії
Додати товар

Kilian good girl gone bad 50 мл

660 грн
Опис

Тонкий, яскравий, фруктово-квітковий аромат Кіліан Гуд Герлгон Бед для сильних жінок, з привабливим, магнетичним характером, який завжди бажає бути в центрі уваги. Кришталево чиста, ніжна композиція аромату, передає пахощі квітів і солодкість фруктів. Парфуми формують стиль романтичної, мрійливої та чутливої жінки, яка обожнює гарні, струмені довгі сукні та млосний аромат квітів. Життєрадісний аромат, який так чудово підкреслює жіночність і водночас ніжний і наповнений інтимною ноткою.
Елітний, квітково-фруктовий парфум, у початкових нотах, пахне ароматами прекрасних квітів — троянди, жасмину й індійської туберози. Вас огортають ніжні нотки жовтого нарциса та додадуть  образу граціозності та витонченості.
Солодкі, важкі відтінки герані та болгарської троянди надають нотам серця особливого шарму та чарівності в цій туалетній воді. У кінцевих нотах Kilian Good Girl Gone Bad
звучать витончені мотиви амбри та легкі, терпкуваті доповнення білого кедра, які чудово розкривають квіткову композицію, у своєрідному вишуканому кольорі.
Варто купити парфуми, щоб зануриться в ауру квіткового раю, водночас принести у світ навколо себе більше романтики та чуттєвості.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
darynka12
darynka12
Одеса
18% виконаних замовлень
Була

Ще продаю