Всі категорії
Додати товар

Чоловічий парфум christian dior sauvage (крістіан діор саваж) 100 мл

1900 грн
Опис

Чоловічий парфум Christian Dior Sauvage (Крістіан Діор Саваж) 100 мл
Чоловічий парфум Christian Dior Sauvage
(Крістіан Діор Саваж) 100 мл
Если задаться вопросом о том, кто же является иконой стиля одежды и парфюмерии, то первое что приходит на ум - Christian Dior. Большую часть своей истории этот французский дом моды работал исключительно во благо женщин, неутомимо создавая восхитительные образы как в одежде, так и в парфюмерии, косметике и средствах по уходу за собой. А в 2006 году успешно наладился выпуск косметики и ароматов для мужчин.

Новинка 2015 року від геніального парфумера Francois Demachy - Sauvage, радикально відрізняється від всіх попередніх ароматів «Саваж». Неприборкана за характером фужерная туалетна вода була створена спеціально для бунтарських особистостей. Верхні ноти Sauvage розносяться свіжим і іскристим бергамотом, який поступається місцем «сердечному» обпалює перцю sichuan. На тілі туалетна вода розкривається базою амброксана.

Цікавий підхід парфумера до створення останнього з «Саважей». Франсуа Демаші прийняв за основу тони свіже необроблене сировину, змішавши його з дорогими і благородними компонентами. В результаті його волелюбний Sauvage 2015 заграв яскравими і незабутніми акордами.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Сімейство аромату:
Фужерні

Схожі товари