Всі категорії
Додати товар

Чоловіча туалетна вода invictus paco rabanne (свіжий деревний аромат) aat

1200 грн
Опис

Чоловіча туалетна вода Invictus Paco Rabanne (свіжий деревний аромат) AAT
Аромат Invictus от Paco Rabanne — це зустріч із новою мрією про перемогу, з новим героєм, чемпіоном, спортсменом і новою парфумерною історією чуттєвої свіжості.

Invictus — назва, що несе в собі латинське походження і виражає мужність. Як прямим наступником попередників античного світу, Покоління 2.0 передає перевагу видатним спортсменам, уявлення про які часто близько до міфічного. Ці рекомендовані, обожнювані всіма боги стадіонів — передусім людські чоловіки.

Герой історії Invictus вже продемонстрував свої спортивні досягнення, смак цієї перемоги вже занадто високий і банальний. Він втілює абсолютний ідеал чоловіка. Це брутальна, майже тваринна мужність. Для чоловіків він приклад, для жінок — об'єкт водіння. Не стільки його складання, скільки тріумф робить його бажаним.
Для ольфакторного втілення цієї мрії Paco Rabanne звернулися до парфумера Веронік Ніберг. Понад два з половиною роки пошуків потрібно було, щоб створити абсолютно новий, екстатичний акорд.

Композиція чуттєвої свіжості контрастує з традиційними підходами, прийнятими в чоловічій парфумерії. Invictus є надзвичайно текстурним ароматом із насиченим і глибоким звучанням. Він несе в собі всі риси спадщини Paco Rabanne Pour Homme.

Для створення аромату та досягнення чуттєвої свіжості класичну парфумерну піраміду змінили на користь двоголової композиції.

Invictus — це зіткнення світів, сил, відчуттів і цінностей: свіжий деревний аромат, у якому міць приборкається прянощами.
«Між пронизливою свіжістю й тваринною чуттєвістю, — пояснює Веронік Ніберг. - Ми прагнули до відчуття солоної шкіри, яку хочеться спробувати на смак. Але без запаху океану. Виражений контраст між двома композиціями перегукується, змішується і створює напругу».

Екстатична, вібрувальна свіжість досягається завдяки морському акорду, шкірки грейпфрута та лаврового листа. Привабливість створюється завдяки мужньому характеру та тварині магнетизму деревно-амбрового акорду. Гваякове дерево, амбра та пачулі створюють благородний шлейф.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари