Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Розпив van cleef & arpels collection extraordinaire orchid leather

70 грн -8% 65 грн
Опис

Брутальний яскравий красень. Унісекс, який однаково добрий як на чоловіках, так і на жінках. Яскрава слива з кардамоном на старті та насолода ванілі десь у базі. Гарний, щільний аромат, який тримається на шкірі близько 6 годин, а на одязі до прання. Стійкий, шлейфовий. Його порівнюють із Black Phantom від Кіліан. Тестувала паралельно та скажу, що вони не схожі. На старті є трохи спільного, скоріше один напрямок. Але далі це два різні аромати.
Orchid Leather має спільний напрямок із Чорною орхідеєю від Тома Форда. Але, знову ж таки, це просто один напрямок. Нічого спільного. Він такий же гучний, яскравий та красивий. Обидва відносяться до класу східних, але тут парфум дерев'яний, а у Форда це квіти.
Вловила схожість із менш популярним брендом Atelier des Ors та їх Rouge Sarây. Схожими їх робить зливу у піраміді, яка є в обох композиціях.

1мл - 65 грн
Доступнi в будь-якому об'ємі.
При замовленні від 800 грн додаю подарунок мініатюру на мій смак))
Флакон оплачується окремо 1,2 мл - 5 грн; 3,5,10 - 15 грн

Вартість за 1 мл вказано при оплаті мін передоплатою на карту 150 грн, чи повною. Якщо бажаєте оформити безпечну оплату до загальної вартості додається 12% комісія яку забирає додаток з продавця.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 3мл
  • 75мл
Продавець
shopmod
shopmod
Херсон
Була