Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Парфумований спрей для тіла "insight"

335 грн
Опис

Аромат спрея "Insight" відразу охоплює своїми пахощами мускусу в поєднанні з сандаловим деревом, яке поступово переплітається з м'якими нотами яскравих кольорів орхідеї, ніжної троянди і п'янким жасмином. Цілий вир почуттів і емоцій у Вас викличе злиття багатогранного мускусу і пудровий амбри, яка широко відома своїми магнетично-спокусливими властивостями.

Найцікавіше, що цей аромат абсолютно по різному розкривається і залежить від темпераменту людини, настрою, погоди, температури і т.д. Саме через це, він і відноситься до категорії унісекс.

Крім ніжно-деревного аромату спрей для тіла доповнений корисними маслами макадамії і авокадо. Таке поєднання компонентів дозволить додати Вашому тілу додаткове зволоження.

Масло макадамії - пом'якшує та зволожує

Масло авокадо - допомагає боротися з передчасним старінням шкіри

Гліцерин - прекрасно пом'якшує та зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин, сприяє кращому проникненню вологи в шкіру, нормалізує водний баланс.

Д-пантенол - зволожує та пом'якшує шкіру, заспокоює роздратовану шкіру, захищає від впливу сонячних променів і інших шкідливих чинників впливу зовнішнього середовища.

Склад: Alcohol, Aqua, Propylene Glycol, Fragrance, Sorbitol, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Avocado Oil Glycereth-8 Esters, Glycerin, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, D-panthenol
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Група ароматів: Східні
Група ароматів: Деревні
Група ароматів: Мускусні

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок