Всі категорії
Додати товар

Hermes h24 herve vives новий чоловічий парфум.набір парфум 5ml+крем для обличчя 20 ml

990 грн
Опис

ТВОРЕННЯ
З цією третьою главою лінії H24 Крістін Нагель, парфумер Hermès, продовжує свій рослинний текст, слідуючи стопами сучасної людини в русі. Парфумована вода H24 Herbes Vives відтворює міську природу, яка знову відкривається після дощу.
ОФАКТОРНІ НОТИ
Парфумована вода H24 Herbes Vives поєднує в собі силу букета свіжих ароматних трав, консистенцію гранітної груші та бадьорість відновлюючого Physcool®.
ПРЕДМЕТ
Стримані лінії флакона, розробленого Філіпом Муке, прикрашені зеленим лаком, який нагадує нюхові ноти. Корпус одягнений у більш насичений сіро-зелений колір, наче асфальт міста пронизаний рослинними нотками. Лаймово-зелена обробка визначає простір, водночас розширюючи його.
ЕТИКА
Цей аеродинамічний об’єкт, який перезаряджається, виготовлений на 15% із переробленого скла. Його пенал виготовлено з переробленої паперової маси ECF (без елементарного хлору / без елементарного або газоподібного хлору).
ДЕТАЛЬ HERMÈS
24 години на добу - це ключ до нового простору. Hermès, Homme, Heures... H містить концепцію Hermès, людини та годин. 24 виражає зв’язок із часом і зв’язок із домом Hermès, розташованим за адресою 24 rue du Faubourg Saint-Honoré.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • 5мл
  • 20мл