Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Kenzo world тестер pro жіночий 58 мл

130 грн
Опис

Остаток больше половины.
Очень вкусный и яркий аромат

Туалетна вода для жінок Kenzo World — це захоплива гра з можливістю не тільки стежити за елегантними аксесуарами, а й сміливо експериментувати, створюючи свою власну реальність в одязі!

Ее начальная нота наполнена цветочно-фруктовым пением жасмина и малины, вторая дополняет ее громким благоуханием пиона, а в ярком стойком шлейфе царят загадочные кристаллы Амброксана. Столь необычный, восхитительный, притягательный элитный аромат не только гармонично дополняет женский образ, усиливая его привлекательность, но и подчеркивает уникальность внутреннего мира и хороший вкус своей обладательницы.

Новинка побачила світ 2016 року. Це не звичайна, а подвійна туалетна вода, що має два аромати, одна з яких розкривається жіночим образом, а інша — чоловічим. Досить лише нанести на зап'ясток і трохи нахилитися вперед, і водночас відчути композицію, що наповнює простір навколо запахом пахощів і чуттєвості.
Жасмин — головний інгредієнт. Це символ весни. Він має тонкий і чуттєвий аромат, пробуджуючи й одночасно занурюючи в спокій. Підійде дівчині будь-якого віку та комплекції. Цей цікавий аксесуар буде прекрасним доповненням до вбрання. З ним завжди почуватиметеся неперевершеною, неповторною.
Докладніше про піраміду компонентів:
Початкові ноти. Червоні фрукти.
Середні ноти. Квіткові ноти, Півонія, Жасмин.
Базові ноти. Амброкссан, Мускус.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Розмір:
  • Другой