Всі категорії
Додати товар

Nasomatto narcotic v. тester lux жіночий 60 мл

223 грн
Опис

Nasomatto — це порівняно молодий бренд. Кожна парфумерна композиція цієї компанії по-своєму унікальна та містить вишукану родзинку. Цей бренд відомий і заслуговує на увагу завдяки геніальному та успішному поєднанню всіх колекцій в єдине ціле. Незалежно від тісного зв'язку кожного примірника з іншим усі варіації характерні оригінальністю й індивідуальністю, дивуючи власною непередбачуваністю. Придбавши всі предмети з асортименту, можна відчути, наскільки гармонійно поєднуються всі аромати та дивують балансом і тандемом.

Основою кожної композиції є екстракт сильної концентрації. Кожна експозиція з перших ноток підкорює своєю унікальністю, зливаючись з тілом володаря, розкриваючи чудовий бутон ароматів. Парфуми з будь-якої колекції відомого бренда Nasomatto підійдуть охочим виділитися й забути про традиції, встановлені стандарти та умовності.

Парфуми з колекцій Nasomatto належать для творчих особистостей, які цінують свою свободу вибору та мають широту поглядів на світ. Всі виробів цієї фірми мають переконливі відмінності від інших брендів. Саме тому, скориставшись однождами ароматами цієї компанії, навряд чи захочеться купувати композиції інших фірм.

Кожен парфум цього бренда містить якусь таємницю, містику. Всі аромати наповнені магічною притягальною силою. Нереально висловити за допомогою мовлення емоції, які виникають після того, як запахи вперше доносяться до нюху. Саме за задумом автора було підкорення людей за допомогою чуттєвості парфумерних виробів.

Парфумерна вода Nasomatto Narcotic Venus присвячена представницям прекрасної статі, які захоплюють своєю ніжністю, пристрастю і жіночністю. Дивовижна квіткова симфонія ноток жасмину та східних спецій, об'єднаних із туберозою та лілією, здатна віртуозно закрутити голову не тільки вижерам, а й самій власниці аромату. Парфуми юного бренда нагадують про те, що будь-яка дама народжена бути принцесою пристрасті та заслуговує тільки на найкраще.

Цей аромат можна використовувати в будь-який сезон року та зваблювати справжніх поціновувачів вишуканих виробів у будь-якому місці. Наносити запашний засіб краще на чисту шкіру. Підсприятливішими зонами, для повного розкриття букета парфумерної композиції є потилична зона, зап'ястя та згин ліктя. Треба бути обережним під час нанесення аромату на речі, адже рідина аромату може бути підфарбована, що посприяє появі небажаних плям на коханому одязі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл
Сімейство аромату:

Схожі товари