Всі категорії
Додати товар

Angel schlesser essential for men тестер lux чоловічий 60 мл

223 грн
Опис

Маестро Шлессер елегантний у всьому. Привірювач традиційних поглядів, Майстер прагне у своїх творах підкреслити й чоловічий, і жіночий початок, явно розділяючи ці два складники вселенської гармонії. У всіх його моделях за зовнішньою простотою ховається вишукана витонченість: чистота ліній і лаконічні кольори не приглушують, а лише підкреслюють елегантність і власний стиль володаря. Цей же принцип лежить в основі створення ароматів. Например, Essential For Men от Angel Schlesser - у ньому майстерно обіграні традиційні складники чоловічих парфумів. Східний цитрусово-деревний із фруктово-кавовими нотами, з акцентами шкіри та мускусу, він вражає й запам'ятовується гармонією легкої свіжості та теплих орієнтальних акордів.

Пирамида аромата
Автор твору - Альберто Морільяс - один з провідних парфумерів сучасності - майстер, передавати емоції та створювати настрій за допомогою ароматів. Його Essential For Men, створений для модного дому 2006 року.
Початкові ноти — яскраве, освіжне поєднання терпкуватого бергамоту та зеленого яблука бадьорить і наповнює відчуттям прохолоди. Яблуко тут не терпке або солодко-карамельне, а саме соковите, освіжне, апетитне. У парі з ним грає бергамот — разом вони покращують настрій і дарують приплив сил із перших крапель аромату.
Ноти серця — тут «градус бадьорості» підвищується яскравими акордами міцної кави в поєднанні з пряною корицею. Їх відтіняє зелень листя фіалки: трохи «заземлюючи» композицію, вона створює контраст із гучними кавовими нотами, обволікає та злегка приглушує їхнє звучання.
Кінцеві ноти — боби тонка, кедр, шкіра, мускус — кульмінація аромату. Це класичні акорди істинно чоловічих парфумів. Аромат бобів тонка — складний і багатогранний: солодкий і теплий, з ванільно-карамелевими нюансами, відтінками свіжоскошеного сіна та чорносливу. Пряна кориця в серці композиції слугує прекрасним фоном для цієї гри відтінків. Тут же з'являється благородний смолистий кедр у поєднанні із запахом дорогої, чудово вичиненої шкіри. Разом вони надають аромату глибину та насиченість. Ще один компонент — це мускус. Його анімалістичний акорд чудово гармонує із запахом шкіри, наповнює композицію гостротою, «твариною магнетизмом», ніби обважнює її, робить аромат стійкішим.
Ця насичена композиція побудована за класичними канонами чоловічих парфумів: яскравий початок, виразні акорди серця та глибокий, незабутній фінал.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл
Сімейство аромату:
Деревні Зелені Фруктові Цитрусові Пряні Ванільні