Всі категорії
Додати товар

Creed aventus teстер lux чоловічий 60 мл

223 грн
Опис

Дивовижний чоловічий аромат шипрової групи CREED Aventus є неймовірно загадковим і глибоким. У 2010 році парфуми були представлені для торгового дому «CREED» майстрами парфумерної справи Олівером Крідом і сином Едвіном Крідом. Цей стійкий, багатогранний і зухвалий аромат створений для цілеспрямованих, благородних, сильних і впевнених чоловіків. Крід Авентус прекрасно підкреслює всі найкращі сторони володаря, відкриваючи неабиякі здібності до зваблювання протилежної статі та прагнення до нових досягнень.

Переваги переваги
Парфумерна вода Aventus Creed для чоловіків була створена під натхненням від історії особистості відомого в усьому світі Наполеона Бонапарта. Де чоловіча харизма та рішучість відіграли основну роль у складанні багатогранної композиції.

Початковими нотами відкривається гіркий бергамот, втягуючи в гру чорну смородину, стиглий ананас і часточки зеленого яблука, створюючи неймовірний запашний тандем.
Усередині парфумів сплелися повітряні пачулі, рожевих пелюсток і марокканського жасмину з відтінком березової кори.
Основу Аветуса становить букет із ванільної пудри, дубового моху та сірої амбри з легкими домішками мускусу, який надає аромату стійкості та вагомості, що дає змогу насолодитися всією композицією.
Це поєднання акордів може перевернути свідомість і наповнити звичні будні азартом і невичерпною енергією, даруючи незабутнє свято душі.
Такі парфуми пасуватимуть не кожному джентльмену, але щоб зрозуміти, можна придбати Aventus TESTER LUX 60 мл — це той об'єм, за якого досить зрозуміти, наскільки підходить для цього носія запаху. Але якщо аромат підходить чоловікові, то більше не захочеться дивитися на інші парфуми.
CREED Aventus запашний продукт, який відкриває дивовижний світ незабутніх пригод і яскравих почуттів, де здійснюються мрії та фантазії. Композиція своєю динамічністю здатна підштовхнути вольових чоловіків до сміливих і рішучих подвигів, привертаючи чудову стать.

Правила використання
Купуючи елітний парфумерний продукт, важливо користуватися, не порушуючи структуру формули закладеної виробниками.

Головна з правил наносити запашну речовину на чисто вимите тіло.
Розпиляти аромат на пульсувальні точки, які розташовані в зоні шиї (між ключицями), на внутрішньому згині ліктя, на зап'ястку, і внутрішній частині коліна.
Не рекомендується наносити на поверхню одягу, позаяк хімічний склад тканини може змішуватися з ароматом парфумів.
«Aventus» прекрасно звучить на початку дня й краще розкриває грані аромату в теплу, сонячну погоду. Саме промені сонця дають змогу переливатися всіма кольорами компонентів букета. Прохолодний і витончений додаючи родзинки до шикарного образу, привертатиме загальну увагу.
«Крид Авентус» — композиція краси та сексуальності, аромат, який зміг завоювати серця людей. Парфуми для чоловіків, які не бояться помилок, поразок і готові до будь-яких випробувань. Може підкреслити природність і мужність володаря, маючи до роздумів, а отже, стане доповненням до образу завойовника. Купуючи аромат, потрібно знати, що навколишні точно не пройдуть повз.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
parfumchik110
Parfumchik110
Дніпро
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари