Всі категорії
Додати товар

Tom ford black orchid soleil тестер pro жіночий 58 мл

223 грн
Опис

Унікальність, яскравість, люкс – це аромати Тома Форда, які незмінно підкорюють любителів ніші. Вишукане та повністю натуральне видання Black Orchid Soleil актуальне та популярне. Його купують заможні покупці у спеціальних бутіках. Tom Ford Black Orchid Soleil ТЕСТЕР PRO жіночий може доглянути для себе кожен, хто хоче виділитися або спробувати щось новеньке.

Унікальність та неповторність ароматичного видання
У парфумі зібрані дивовижні ноти, навіть квітка, якої немає в природі. Яскравий смак ароматичного видання виражений такими нюансами:

Початкова нота: Горький апельсин, Кіпаріс, Рожевий перець.
Переклад серця Лілія, Тубероза.
Кінцева нота Ваніль, Збиті вершки, Каштан, Орхідея, Пачулі.
Розкриття на шкірі починається зі свіжих цитрусових відтінків, у яких є ноти перцю та кипарису. Яскраві лілії, тубероза створюють цікавий букет. Він закінчується фінальними ванільно-вершковими акордами. Орхідея і пачулі підкреслюють смак та насиченість усіх нот.

Особливості ароматизованої пропозиції
ТЕСТЕР PRO – цікава версія ароматичного видання, за допомогою якого можна зрозуміти багато про аромат. Придбання досить зручно наступними перевагами:

Зручний об'єм 58 мл, можливості якого дозволяють розпізнати аромат повною мірою.
Аромат пропонується в коробочці із якісних матеріалів, тому підходить навіть для милого презенту.
Якість вмісту не відрізнити від оригінального, оскільки склад такий самий натуральний.
Розкриття нот на шкірі триває так само довго, як і оригінал. Можна відчувати аромат більше 8 годин, а на одязі та більше. Врахуйте цю особливість, наносити дозовано. Щоб аромат ліг об'ємно на краще розпорошувати в повітрі та увійти в хмару, що приємно пахне.

Кому підійде придбання?
Вибирати ароматичне видання можна і чоловікам, і жінкам, оскільки це унісекс. Навіть явні квіткові нотки не відштовхують сильних представників людства від цього видання. Абсолютно будь-яка людина знаходить у цьому свою красу. Комусь подобається яскравість композиції, іншим насолода, але абсолютно всім вона точно запам'ятовується надовго.
Користувачі відзначають, що аромат краще демонструє себе в холод. У прохолоду ноти стають особливо теплими, насичено-квітковими, цікавими та інтенсивними.
У теплу пору аромат можна використовувати, але з урочистих випадків або романтичним вечором.
Варіант у тестовій версії можна спробувати застосовувати та в повсякденності, він має меншу шлейфовість, тому не затьмарить оточуючих навіть у замкнутому просторі.
Враховуйте поради щодо зберігання тестера: при кімнатній температурі, без потрапляння прямих сонячних променів. Якщо сподобається Tom Ford Black Orchid Soleil ТЕСТЕР PRO, то й оригінал обов'язково сподобається. У цьому є основна перевага пропозиції сайту ***************** Додатковий позитивний момент для покупця – економічність та швидкість оформлення замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • Інший
Стать:
Клас парфумерії:
Люкс Натуральна
Сімейство аромату:

Схожі товари