Всі категорії
Додати товар

Kenzo l'eau par kenzo pour femme тестер pro жіночий 58 мл

223 грн
Опис

У парфумерії, як і в інших видах мистецтва, є твори, які не втрачають своєї актуальності навіть через довгі роки. Такі витвори зараховуються до класики, яка ніколи не застаріє. Таким парфумом є L'Eau Par Kenzo Pour Femme, створений ще в 1996 році. Він відразу ж полюбився жінкам за свою простоту, чистоту та щирість. Аромат зміг висловити витонченість, вишуканість та вразливість представниць прекрасної статі. Сьогодні досі немає композиції, яка б змогла перевершити цей шедевр. Цей парфум є самобутнім і унікальним, тому продовжує залучати шанувальниць по всьому світу.

Простота та природність
Бренд Kenzo ніколи не боявся проводити експерименти, ставши своєрідним революціонером у світі парфумерії. Майстри цього будинку не побоялися створити композицію, яка порушуватиме ольфакторні правила того часу. Аромат L'Eau Par Kenzo Pour Femme позбавлений яскравих акцентів, розкоші та надмірної насолоди. Він звучить лаконічно, повільно, певною мірою навіть скромно, витончено та витончено за рахунок гармонійної палітри, складеної з водних та квіткових нот. Він підкуповує своєю кришталевою чистотою, щирістю, динамічністю, свіжістю та легкістю.
Парфум робить звичайний день справжнім святом, наповнюючи його найсвітлішими емоціями. Він розкриває найпрекрасніші риси характеру своєї власниці, роблячи її привабливішою та яскравішою особистістю. Аромат уособлює чистоту, юність і невинність, надаючи жіночому образу чуттєвості, крихкості та ніжності. У той же час композиція наголошує на сексуальності, природній і не вульгарній.
Духи випущені у форматі тестера PRO. Склад палітри та звучання залишилися незмінними, від оригіналу парфум відрізняється лише оформленням. Лаконічний флакон у формі циліндра виглядає презентабельно, тому композиція стане чудовим подарунком для подруги, коханої, сестри чи колеги.

Тремтливий аромат
Аромат Kenzo відображає жіноче хвилювання, трепетний та живий характер. Парфум робить свою власницю по-справжньому живою, щирою, динамічною та справжньою. Композиція дозволяє позбавитися комплексів і не соромитися своєї природності. Підбадьорливе, свіже та енергійне звучання заряджає силою бути не такою, як усі.
Парфум наділяє образ елегантністю та чуттєвістю, роблячи його особливим. Палітра відкривається відтінок за відтінком, демонструючи свою багатогранність і непередбачуваність, подібні до жіночої загадковості:
Початкова нота відкривається свіжістю замороженої м'яти. Її злегка терпкий, солодкуватий тон поєднується з оригінальним акордом зеленого бузку, що володіє делікатним і ніжним квітковим звучанням. Солодкий і теплий мандарин, що іскристий, вносить у палітру динаміки, розбавляючи її приємними цитрусовими акцентами.
Нота серця демонструє букет з ніжних квітів амариллісу, чуттєвих водяних лілій, солодкої фіалки та свіжого водяного жасмину. Білий персик спокушає млосною насолодою.
Кінцева нота завершує аромат поєднанням солодкої ванілі та димного, смолистого кедра.
Аристократичний і вишуканий шлейф надає жіночому образу привабливості та природності

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • Інший
Стать:
Сімейство аромату:
Особливості:

Схожі товари