Всі категорії
Додати товар

Paco rabanne phantom tester pro чоловічий 58 мл

223 грн
Опис

Paco Rabanne — це не просто бренд, а символ сміливості, інновацій і сучасного стилю. Успішно поєднуючи в собі високу якість, авангардний дизайн і вишукані аромати, компанія завоювала серця мільйонів людей у всьому світі. З моменту свого заснування торгова марка прославилася своїми революційними ідеями у світі моди та парфумерії, пропонуючи приголомшливі колекції, які завжди залишаються на піку актуальності та надихають своїх шанувальників на сміливі експерименти з образом. У кожному запаху від Paco Rabanne простежується філософія бренда, яка покликана підкреслити індивідуальність і унікальність кожної особистості.

Сучасність і розкіш
Парфумерна вода Phantom — новий аромат, який вписується в лінійку інноваційних і стильних запахів від всесвітньо відомого бренда Paco Rabanne. Представлений у 2021 році, запах став новою віхою у світі парфумерії, пропонуючи унікальну комбінацію нот, які покликані здивувати та зачарувати.
Композиція відкривається яскравими та свіжими нотами лаванди, лимона та цедри лимона, які створюють перше враження свіжості й енергії.
Ноти серця містять загадковий дим, земляні відтінки, гармонійно доповнені лавандою, пачулями та яблуком, що надають незвичайну чарівність.
А завершують симфонію ноти ванілі, ветиверу та знову лаванди, що створюють стійкий і вабливий шлейф.
Парфумерна вода Phantom від Paco Rabanne, це прояв індивідуальності та сміливості. Захід покликаний підкреслити впевненість чоловіка, створюючи навколо атмосферу загадковості та привабливості. Композиція ідеально підходить для молодих людей, які цінують свою унікальність і готові пробувати щось нове, відкриваючи для себе світ ароматів у новому світлі.

Особливий штрих в образі
Парфумерна вода Phantom прекрасно підійде як завершальний штрих у своєму образі — чи то на побаченні, в офісі, чи то на вечірці. Унікальна композиція допоможе виділитися з натовпу, залишаючись водночас незабутнім і стильним. Аромат від Paco Rabanne стане невіддільною частиною чоловічого образу, додавши трохи загадковості та витонченості. Переваги запаху:
Сміливе поєднання свіжих, цитрусових, земляних і м'яких відтінків.
Пахощі мають високу стійкість. Це дає змогу насолоджуватися запахом упродовж 8-12 годин.
Допомагає підкреслити індивідуальність і виділитися з натовпу завдяки своїй унікальній композиції, що запам'ятовується.
Звабливий і привабливий шлейф, який залишає незабутнє враження.
Підходить для різних випадків і подій — від повсякденних справ до особливих заходів, надаючи образу загадковості та стильності.
Композиція представлена у форматі TESTER, що дає змогу ознайомитися з пахощами перед купівлею повноцінного аромату. Крім того, мініатюрний флакон об'ємом 58 мл зручно брати із собою. Всі ці переваги роблять звучання Phantom чудовим вибором для сучасних чоловіків, які цінують якість, стиль і витонченість у кожній деталі свого образу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • Інший
Сімейство аромату:
Продавець
parfumchik110
Parfumchik110
Дніпро
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари