Всі категорії
Додати товар

No limits тестер pro чоловічий 58 мл

223 грн
Опис

Незамінна риса характеру — впевненість у власній винятковості в чоловіків закладається з дитинства. Так уже влаштований світ, що в ньому не заведено, щоб сильна підлога була дорівнювала з жінками. Вони априорі вищі, розумніші та талановитіші, сильніші духом. Вони завойовники, а жінки створені для їх підтримки та опори. Щоб чоловік міг розвиватися, йому необхідний парфум, який надихне його не зупинятися на завойованій цілі, яким і є Philipp Plein No Limits.

Переваги та переваги
Завдяки щоденній і копіткій роботі фахівців зі створення ароматів, бренду вдалося створити нову серію парфумів Philipp Plein. Описати їхні якості дуже непросто. Вони багатогранні та неповторні. Вони мають усе: розкіш, розкіш і ще раз розкіш, спокій, який не залишає в будь-якій ситуації, і, звісно, кохання. Любов, яка допомагає все подолати. No Limits — це не просто аромат, а швидше запах удачі.
Композиція побачила світ 2020 року, а автором був Alberto Morillas. Його творіння світ прийняв із захопленням, адже в ньому все так, як треба — і сила, і зухвалість, і свобода. Ось воно, те, що завжди так було потрібно! І що так і не зміг запропонувати жоден інший бренд. Композиція побудована на контрастах, які так люблять шанувальники модного дому — на грі з холодними, свіжими нотами та теплими, оксамитовими.
Докладніше про піраміду компонентів:
Початкові ноти. Водні ноти, Чорний перець, Зірчастий аніс, Кориця, Кардамон, Гвоздика (пряність), Імбир і Бергамот.
Середні ноти. Темний шоколад, Бурбонська ваніль, ладан та Амбра.
Базові ноти. Шкіра, Уд, Деревні ноти, Кедр і Пачулі.
Верхні ноти, як-от вода та перець, відчуваються насамперед. Вони ніби задають тон, а за хвилину додають пряну іскри. У цьому є щось від східного аромату, коли всі почуття загострюються, а в повітрі витає загадка. Але це все дуже недовго. Друга нота — солодкувато-пряна, з відтінком ладану та терпкою деревини. Це — серце аромату. У ньому вгадуються запахи шоколаду та ванілі, а також смоли й амбри.
У композиції зібрані дуже ніжні та свіжі ноти для тих, хто не любить занадто різких ароматів, що викликають. Вона розкривається у двох напрямках після нанесення. Перша частина — це запах свіжості морського бризу, який плавно перетікає в присмак свіжої деревини та надає відчуття комфорту та гармонії. Друга частина — чуттєва та терпка, будете її відчувати та відчувати до останнього моменту.

Спосіб застосування
Використовуйте парфуми правильно, щоб уникнути його передчасного вивітрювання або відповідно до інструкції. Наприклад: розпиліть трохи еліксиру на зап'ястя, за вуха, по лінії росту волосся, на шию, під ключицею, на згин ліктя або на внутрішню частину коліна. Для нейтралізації запаху використовуйте дезодорант.
Немов нахлинули спогади композиція акцентує на найважливішому — любові та свободі, яких бракує кожному з нас. Вона як ковток свіжого повітря й енергії, який змусить серце битися швидше, коли опинитеся поруч із новою туалетною водою Phillipp Plein No Limits. Це справжня туалетна вода на всі 100%! В ароматі використовується тільки високоякісна вода, яка видобута з екологічно чистого джерела, що розташоване в самому центрі Альп.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • Інший
Сімейство аромату:
Амброві Деревні Морські Пряні Ванільні
Особливості:

Схожі товари