Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода унісекс richard white chocola 100 мл

1350 грн
Опис

Люкс к0пія
1:1 до оригіналу
Виробник: ОАЕ
Обʼєм: 100 мл
Під замовлення (очікувати 3-5 роб.днів)
Товари під замовлення тільки за повною оплатою☺️

Трепетна ніжність і делікатна солодкість білого шоколаду надихнули парфумерів нішевого французького бренда Christian Richard на створення чарівної орієнтально-гурманської композиції Christian Richard White Chocola. Преміальний унісекс-аромат ідеально підійде і чоловікам, і жінкам, підкресливши їхню природну чуттєвість і прагнення транслювати у світ найяскравіші позитивні емоції й щирі почуття.

Спокуслива композиція побудована на гіпнотичних відтінках ванілі та дорогого ексклюзивного шоколаду, який звучить на шкірі справжнім делікатесом. Вишуканість і неповторна оригінальність звучання парфумів на шкірі робить їх незамінними під час створення урочистих вечірніх образів і максимально гармонійно зазвучить на тілі в холодну пору року або після заходу сонця. Грайлива кокетлива вершина ольфакторної пірамідки Christian Richard White Chocola переливається безтурботною легкістю цитрусових акордів мандарина та яскравими іскрами пряного полум'я мускатного горіха. Насичене гурманською солодкістю серце — це бентежний ванільно-шоколадний мікс, який плавно перейшов у трепетний квітковий шлейф. Несподіваним завершенням парфумів обрані запашні нотки мигдального та персикового цвіту, весняні мотиви пухнастої мімози та солодкі нюанси цвіту сакури.

Багатий комплементарний запах Christian Richard White Chocola одягнений у не менш витончений білий флакон, прикрашений золотим розписом і масивною асиметричною кришечкою в тон.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 100мл
Сімейство аромату:
Гурманські Цитрусові Пряні Ванільні
Клас парфумерії:
Люкс Нішева
Продавець
shop.2024
shop.2024
61% виконаних замовлень
Була

Схожі товари