Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода elizabeth arden 5th avenue 125мл

990 грн
Опис

В ідеальному стані парфумована вода 5th Avenue від американського дизайнера Elizabeth Arden призначена для витончених, яскравих і ніжних леді. Її чуттєвий букет побачив світ у 1996 році, після чого відразу ж увійшов до лав класичних ароматів, надовго там зміцнившись. На створення парфумів дизайнера надихнула жіночність і її досконалість.

Розкішний аромат здатний захопити спокусою та пристрастю. Композиція вносить у повсякденне життя романтику й ніжність, сп'янюючи багатогранними пахощами.

Парфумерний букет відкривається акордами ароматного бузку, глибокими нотами росяної магнолії, теплими відтінками цвіту липи й ніжної конвалії. Квіткові запахи вигідно відтіняють яскраві цитрусові аромати мандарина та бергамота. Нотою «серця» виступає п'янка суміш болгарської рожевої фіалки, іланг-ілангу, привабливого жасмину, чарівної індійської туберози й солодкого персика. Пряні нотки надають мускатний горіх і гвоздика. Основою для ароматного шлейфа стала спокуслива тибетська амбра, жіночні мускус та ірис, відтінені сандаловим деревом і ваніллю.

Звабливий аромат 5th Avenue ніжним серпанком огортає свою власницю, підкреслюючи її жіночність і витонченість.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
125 мл
Продавець
vasilina1301
vasilina1301
Львів
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?