Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода guerlain la petite robe noire жіноча

2100 грн
Опис

Парфумована вода Guerlain La Petite Robe Noire
Неймовірно стійкий аромат.
100% оригінал, купувався в Андоррі.
Залишок видно на фото, приблизно 70-75 мл зі 100.
На внутрішній частині коробки є код, на момент купівлі можна було зареєструвати продукт на оф сайті, зараз немає такої можливості.
Коробка прим'ялася з боків унаслідок переїзду (фото 6-7), ціна з урахуванням нюансу. На сайті 100 мл стоїть 140 євро

Чарівний аромат La Petite Robe Noire від відомого французького бренда Guerlain представили на суд публіки 2012 року. Його творцем став видатний майстер парфумерних шедеврів Thierry Wasser. Багатогранна композиція, назва якої перекладається як «маленьке чорне плаття», покликана підкреслити витонченість своєї власниці, її елегантність і жіночність. Оригінальний флакон парфумованої води з красиво огранованим ковпачком, невимушено натякає на чуттєвість і вишуканість аромату, що міститься всередині.

Піраміда композиції:
Аромат належить до групи східних ванільних.
Верхні ноти відкриваються свіжим цитрусовим диханням бергамоту, якому вторять акорди стиглої вишні, гіркуватого мигдалю та спокусливі відтінки червоних ягід.
«Серце» феєрично розквітає переливами троянди з бурштиновими терпкими відгомонками чаю, з якими в унісон звучать запаморочливі аромати таїфської троянди та солодкі мотиви лакриці.
База огортає чуттєвими ванільними переливами, легким і прозорим акцентами анісу, горіховими півтонами бобів тонка, повних екзотичних акордів пачулів і ніжних ароматів весняних ірисів.
З «маленьким чорним платтям» від Guerlain неможливо мати занадто шикарний або дуже скромний вигляд. Цей аромат ідеально балансує багатогранну жіночу натуру, робить свою володарку впевненою, розкішною й дуже елегантною.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
75 мл

Схожі товари