Всі категорії
Додати товар

Акція💰парфумована вода loewe solo cedro тестер 100 мл

2200 грн
Опис

Найрідніша на ринку України парфумована вода ліewe solo cedro тестер 100 мл
Витончена краса деревного аромату кедра, майстерно аранжованого з пряними, цитрусовими, лавандовими, фужерними, пудровими та солодкуватими відтінками — ось що таке Solo Loewe Cedro!
Аромат був створений у 2015 році — він продовжив колекцію «Соло» старовинного мадридського дому Лоеве, який є постачальником іспанського королівського двору вже понад століття. Якість і стиль, елегантність і харизма — ось що вирізняє парфумерію цієї марки, і особливо це стосується лінії Solo.
Елітарність читається навіть у дизайні флаконів дороге скло яких доповнене натуральними дерев'яними вставками — у цьому разі з деревини кедра, що є домінатом цієї композиції.
Вона вступає ефектним тандемом соковитого іскристого мандарина та темпераментного пряного рожевого перцю. Потім акцент чарівної лаванди, прикрашеної вістркою пряно-терпкого мускатного горіха, змінюється центральною темою благородного, мужнього білого кедра, чий шарм вміло підкреслить солодко-смолистими пахощами бензоїну.
Чудовий вибір як денний аромат навесні та восени, особливо в ділових умовах, де вам хочеться позиціонувати себе як людину, яка грає тільки головні ролі!

Тестер нічим не відрізняється за якістю та складом від парфумів в пакованні для продажу. Різниця лише в спрощеній паковальній коробці та написи tester на флаконі, у всьому іншому — це абсолютно та сама парфумована вода.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
iuliiass
Детское
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари