Всі категорії
Додати товар

Zadig&voltaire this is her 100 мл парфюм

1550 грн
Опис

Zadig&Voltaire This is Her 100 мл
Новий.

Zadig and Voltaire This is Her — запах безмежної свободи та любові до кожної миті життя. Дівчина, яка вибере This is Her — грайлива, волелюбна, загадкова, тонка чуттєва натура, яка вміє помічати прекрасне навколо себе та заряджає яскравими променями позитиву.

Східно-гурманські французькі парфуми подарують незабутні відчуття польоту душі, можливість відкриття нових горизонтів і сили на реалізацію мрії.

Стартова нота звучить пікантним рожевим перцем, пристрасним жасмином самбак і романтично-ніжним цвітом сатинового дерева. Солодкі молочні вершки, ваніль і трав'яний каштан вдало грають у середині композиції. Неперевершений шлейф, який вабить за собою створений за допомогою сплетіння, вдує кашемірового дерева та мускусного сандалу.

Аромат This is her — це вільний політ душі, насолода грайливою пристрастю, купання в безмежній незалежності, відкриття власних талантів, легке розкріплення і відчуття смаку життя. Парфуми уособлюють веселу та життєрадісну жінку, яка не боїться подорожувати, пробувати нове, пізнавати всі принади цього світу. Це витончена натура, щадність себе у всіх проявах, що не відмовляє собі в задоволенні ловити моменти щастя щодня. Майстри парфумерного ремесла Zadig&Voltaire віртуозно сприяли букету східно-гурманських тональностей, що втілюють у запаху цей характер.

Привабливий жасмин самбак, пікантно-сухий рожевий перець і приємно-ніжна квітка сатинової деревини відкривають композицію аромату. У ноті серця переплетені нюанси чарівної ванілі, горіхово-трав'яного каштана та солодкувато-молочних вершків. Витончено-бальзамічний сандал і землиста кашемірова деревина фінального акорду залишають за собою містичні обертони посмаку.

Країна ТМ: Франція

Стать: для жінок
Тип аромату: східні, гурмани
Початкова нота: Жасмин самбак, Рожевий перець, Квітка сатинового дерева
Нота серця: Ваніль, Збиті вершки, Каштан, Вершки
Кінцева нота: Кашемірове дерево, Кашмірське дерево, Сандал

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари