Всі категорії
Додати товар

Chanel coco noir 100 ml

1580 грн
Опис

Прем’єра аромату: 2012
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, квіткові
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут
Нота серця: Герань, Жасмин, Нарцис, Троянда
Кінцева нота: Боби тонка, Білий мускус, Ваніль, Олібанум, Пачулі, Сандалове дерево

Chanel Coco Noir
Таємнича французька ніч втілилася в назві Chanel Coco Noir, які з моменту виходу у 2012 році залишаються синонімом стилю модного дому Chanel для кожної поціновувачки вишуканих квіткових парфумерних композицій родом із Парижа. Його не віднесеш до ароматів безтурботних і скромних, це радше насичений вечірній шик - загадковий, як сама жінка.

Не дивно, що як і всі аромати легендарного французького бренда Chanel Coco Noir - це дорого та благородно. Факт безперечний і доконаний, тому від цього запаху слід очікувати норовливої поведінки і впертого, яскраво вираженого характеру, який вимагає, щоб йому відповідали і трималися на висоті. Погодьтеся, вимога приємна і залишає про вас ефектне враження.

Багатогранний і шляхетний, вабливий і загадковий - усе це про один маленький чорний флакон, який тільки з першого погляду такий холодний і відсторонений. Перевірте ефект на чоловіках - і носити Coco Noir ви захочете навіть (або тим паче) у спальні.

P.S.
Жіноча парфумерія славиться своїм мистецтвом дивувати та захоплювати, адже саме парфуми здатні вдало підкреслити будь-який образ. А купити жіночі парфуми ще не було так просто! В нашому асортименті ви знайдете аромати найпопулярніших світових брендів. Тому купуйте жіночі парфуми за найкращою ціною!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
wests...
Melarion
Супер-продавець
Ковель
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари