Всі категорії
Додати товар

Нішева парфюмована вода montale, 100мл, унісекс

499 грн
Опис

Нішева парфюмована вода Montale, 100мл.
Країна виробник - ОАЕ.

Парфюмована вода MONTALE Cristal Flowers 100ml унисекс
Вишуканий рожевий флакон Montale Crystal Flowers ховає в собі квіткову суміш. Завдяки зусиллям парфумерів аромат став надзвичайно легким і майже повітряним. Його ледь вловлений шлейф укриє вас навіть у найспекотніший день, коли всі інші аромати протягом декількох хвилин перетворюються в нудний запах. Montale Crystal Flowers цього ніколи не станеться. Він розрахований на яскраві літні дні, тому чудово гармонує з пляжними забавами, легкими вбраннями і навіть виснажливою жарою.

Парфюмована вода унісекс Montale Wild Pears, 100 мл
Дорогоцінний аромат парфумів Wild Pears от Montale адресовано яскравими і чуттєвими особистостями, які люблять творчість, тепло літнього сонця, відпочинок на екзотичних курортах і солодкий смак стиглих фруктів. Благотвоття цього творіння стане для вас довгоочікуваним ковтком повітря, який рятує від духоти, освіжуючи склянку пологової води.

Звучання парфумерної мелодії Wild Pears нагадує флейту, яка грає в парі з гітарою, що зачаровує. Дивовижний акорд був приємно вражений своєю енергійністю і солодкістю стиглої груші та духотичного бергамота. Після цього терція стає більш витонченою і боязко, втягуючи свіжий запах ландиша та пікантної цвяхи. Ефектне тріо з солодкої ванілі, сандалового дерева і мускуса закінчується оригінальною парфумерною композицією, даруючи розкішний довгограйний шлейф.

Парфюмована вода Montale Amber & Spices 100ml унісекс
Неповторна і загадкова парфумерна вода, що складається з групи уніксів, може знеохочувати і знеохочувати. У ній збуджується атмосфера чуттєвості та елегантності, а за запальним темпераментом вона ховається в парфумах достатньо потужних афродізіаків.

Montale Amber & Spices Найліпше, щоб чоловіки були впевнені в собі і надзвичайно ніжні члени жіночої статі. Адже він поєднує жаркий дух Сходу з холодом Заходу, твердістю та жіночістю, м’якістю та жорсткою. Аромат дає динамічний блиск запах, який може зігріти в зимову погоду і прохолодити влітку. Завдяки неперевершеному поєднанням елегантності й гармонії парфуми можуть стати джерелом розкоші й багатства.

Парфюмована вода MONTALE Mukhallat 100ml унісекс
Парфюмерний геній Montale Зробив щось особливе для справжніх сотників натуральних і ексклюзивних ароматів. Його неперевершене твориво носить таємничу назву Mukhallat і складена з найбільш рідкісних інгредієнтів, з'єднаних у маслянистій основі.

Аромат парфумованої води Mukhallat м’якук, подібний до королівської перини. Сладок, наче найвишуканіший десерт. І легок, як пір'я білого лебедя. У верхньому рядку пахучої історії вас чекає ніжна-солодка ваніль. Головна частина творіння розкриється перед вами стиглою полуницею, яка прийшла з теплого літа. Шлейф же протягає апетитний і привабливий запах мигдалю.
Як і більшість творив Montale, парфуми Mukhallat підходять як для чоловіків, так і для жінок.

Парфюмована вода унісекс Montale Greyland, 100 мл
Чи волієте ви розвивати свій гострий розум і тіло однаково? Ви проводите більшу частину вільного часу за читанням, а напружена партія в шахи приносить вам більше задоволення, ніж будь-яка комп'ютерна гра? Тоді я покажу вам парфуми. Greyland от MontaleЙого глибокий і багатий аромат адресований всім багатограним, інтелігентним і неординарним характерам.

Основним складником парфумерної страви є розкішна непальська троянда, прикрашена намистом з екзотичного єгипетського ветивера і родючістю гуакового дерева. Непошкоджене тріо доповнилось пікантним дуетом вогняного перцю і імбіря. Останніми складовими пахучої ягоди стали запашні спеції, розбавлені м’якою подрібненою нотою і дерево сандал, окроплене мускусом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
7km_fashion
7km_fashion
Коломия
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари