Всі категорії
Додати товар

Жіночі парфуми carolina herrera very good girl 33 мл ( кароліна харера вері гуд герл )

129 грн -7% 120 грн
Опис

Наш магазин представляє високоякісну парфумерію, виготовлену з французьких компонентів, завдяки чому аромат тримається дуже довго.

Виріб представлений у зручному форм факторі 33 мл. ручка, підійде для щоденного користування та зберігання у сумочці, автомобілі тощо.
Красива упаковка підійде на подарунок.

У нашому магазині є великий асортимент товару відомих брендів

Опис:

Дівчатка знають, що туфель багато не буває, тому обирають парфуми Very Good Girl бренда Carolina Herrera. Яскраво-червоний флакон у вигляді човника на золотій шпильці приховує фруктово-квітковий аромат, що підкреслює витончену красу, яка врівноважує інтелект і неймовірну пристрасть власниці. Елегантна композиція дасть вам змогу почуватися справжньою леді, здатною полонити оточення однією своєю появою, чарівною посмішкою та стильним виглядом.

Ольфакторна піраміда парфумованої води Carolina Herrera Very Good Girl:
Початкова нота захоплює почуття й розум витонченими переливами червоної смородини та екзотичними нюансами лічі, які створюють ауру сексуальності й привабливості.
Нота серця фліртує неймовірно красивою королівської трояндою, лягає на шкіру шовковистою, чарівною і вершково-пудровою вуаллю.
Кінцева нота дає змогу стильному шлейфу вступити в свої права, поєднуючи витончену спокусливу ваніль і стриманий волого-димний ветивер, здатний викликати незвичайні відчуття та почуття щастя.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл
Продавець
33parfum
33parfum_com
Київ
60% виконаних замовлень
Була

Схожі товари