Всі категорії
Додати товар

Чоловічі парфуми carolina herrera bad boy 33 мл (кароліна херера ерера бед бій)

129 грн -7% 120 грн
Опис

Наш магазин представляє високоякісну парфумерію, виготовлену з французьких компонентів, завдяки чому аромат тримається дуже довго.

Виріб представлений у зручному форм факторі 33 мл. ручка, підійде для щоденного користування та зберігання у сумочці, автомобілі тощо.
Красива упаковка підійде на подарунок.

У нашому магазині є великий асортимент товару відомих брендів

Опис:

Carolina Herrera вирушає у нову пригоду з Bad Boy, привабливим ароматом, створеним для чоловіка, який не боїться ризикувати, порушувати правила та вибирати власний шлях. Його мужність полягає у здатності висловлювати свої почуття, вона заснована на дуалістичності: у ньому поєднуються безстрашність та чутливість, сила та співпереживання, героїзм та вразливість. Bad Boy - це ода бунтарям, які вірні собі та своїм принципам. Девіз «Як добре бути поганим» уособлює суть нового парфумерного творіння.

Символом аромату Bad Boy є блискавка. Вона асоціюється з героїзмом і силою, характеризує непередбачуваних, неординарних та привабливих чоловіків. Аромат Bad Boy вражає уяву так само швидко та точно, як блискавка. Над розробкою концепцій цього дивовижного аромату працювали креативний директор парфумерної лінії Carolina Herrera Кароліна Еррера де Баез у тандемі з парфумерами Квентіном Бішем та Луїзою Тернер. Ця творча спілка наділила чудову парфумерну композицію інтенсивними та енергійними нотами.

Парфумерна композиція належить до групи східних пряних ароматів, а це завжди надзвичайне тяжіння протилежностей. Яскраві ноти шавлії, зеленого бергамоту та перцю поєднуються з чуттєвою насиченістю бобів тонка, какао та амбри. Bad Boy підкреслює світлу та темну сторони сучасного чоловіка.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл
Продавець
33parfum
33parfum_com
Київ
60% виконаних замовлень
Була

Схожі товари