Всі категорії
Додати товар

Жіночі духи elizabeth arden 5th avenue 33 мл (елізабет арден 5 авеню)

129 грн -7% 120 грн
Опис

Наш магазин представляє високоякісну парфумерію, виготовлену з французьких компонентів, завдяки чому аромат тримається дуже довго.

Виріб представлений у зручному форм факторі 33 мл. ручка, підійде для щоденного користування та зберігання у сумочці, автомобілі тощо.
Красива упаковка підійде на подарунок.

У нашому магазині є великий асортимент товару відомих брендів

Опис:

Чарівна композиція Elizabeth Arden 5th Avenue була випущена в світ у 1996 році й миттєво стала класикою парфумерії. Натхненням для її створення послужила жіноча досконалість.
Цей розкішний аромат призначений для витончених, яскравих і сексуальних леді, які звикли брати від життя найкраще. Запах огортає непереборною спокусою, бадьорить свіжістю і чарує ніжністю та романтикою.
Розкішний, звабливий і тонкий аромат слідуватиме чарівним серпанком за своєю володаркою, підкреслюючи її привабливість і витонченість. Квіткова класика розбавлена зухвалими нотами і теплотою східного бурштину, сандалу й ванілі. Бризки мандарина виблискують на пелюстках букета з бузку та конвалій. Серце випромінює аромати фіалки, іланг-ілангу й жасмину. А шлейф з амбри й тибетського мускусу зводить з розуму своїм таємничим і сучасним звучанням.
Чуттєвий аромат Elizabeth Arden 5th Avenue хвилює своєю інтригою, створює насичену атмосферу спокуси і зваблювання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл
Продавець
33parfum
33parfum_com
Київ
59% виконаних замовлень
Була

Схожі товари