Всі категорії
Додати товар

Парфумерна вода paradise oriflame, парадайс оріфлейм 50мл, paradise amazing 50 мл

3000 грн
Опис

Paradise Oriflame / Парадайс Оріфлейм  - це аромат для жінок, він належить до групи квіткові дерев'яно-мускусні. Paradise  випущений у 2011 році. Парфумер: Fabrice Pellegrin. Верхні ноти: Бергамот, Рожевий перець, Біла фрезія та Перець; середні ноти: Жасмин, Роза, Конвалія і Півонія; базові ноти: Мускус, Кашмірське дерево та Кедр з Вірджинії.

Відчуй пишність життя і потіш себе поєднанням екзотики та елегантності в цьому незвичайному та яскравому ароматі. Для любительок богемного шику.

Масивний флакон із прозорого важкого скла, виконаний у формі гладкого куба та прикрашений оригінальним ковпачком із позолоченими пелюстками.
Тонка краса півонії переплітається з пелюстками жасмину та нотками пряного рожевого перцю, перетворюючись на чуттєвий, але повітряний шлейф з нот кедра та мускусу.
Збереження вірне. Аромат не змінився. Нові.
Paradise
50 мл - 3300 грн ( розпаковані)
30 мл - 1950 грн ( запаковані)
Парфумований дезодорант Paradise 75 мл -450 грн
Paradise Amazing 50 мл - 1250 грн (запаковані)
Тип аромату: квітковий, зелений, фруктовий.
Верхні ноти: фіалки, зелена гуава, квітки мандарина.

Серце: малина, ексклюзивна рідкісна квітка "райська крапля", жасмин.
ейф: мускус, стручки ванілі, вогняне дерево.
Характеристики та опис
Amazing Paradise жіноча парфумерна вода – сяючий діамант парфумерного світу: у серці парфумерної води – унікальне відкриття Оріфлейм. Вишукана нота екзотичної квітки «райська крапля» поєднуючись з нотами цитрусу та вогняного дерева створюють дивовижний, чудовий та зі свіжими цитрусово-деревними акордами композиції, створюючи напрочуд яскравий, незабутній аромат.

Аромат відкривається цитрусовою солодкістю зеленої гуави і квітки мандарину, трохи прикритого легкою зеленню листя фіалки. Ці фруктово-квіткові аромати починають відкривати двері в дивовижній серії Paradise. Далі аккорд, що зачаровує, веде в серце аромату, де воєдино сплітаються свіжий жасмин, соковита малина і розкішна, екзотична квітка «райська крапля». Завершує композицію, вишуканий шлейф із ванілі, мускусу та пряних ноток вогняного дерева.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл
  • 50мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?