Всі категорії
Додати товар

Акція набір. два по ціні одного парфумована вода

900 грн
Опис

Набір із двох парфумів по 50мл. Якщо вам подобаються стійкі яскрави східні аромати, вам сподобається.

ПАРФУМОВАНА ВОДА LAMBRE №3
Яскравий і чуттєвий аромат для жінок, які знають собі ціну. Життєрадісна, енергійна композиція в дусі «Lady Million» від Paco Rabanne звучить дорого і багатозначно, як годиться справжнім французьким парфумам.

Основний мотив вражаючої парфумерної симфонії - шик і розкіш. З перших акордів квітково-орієнтального букету захоплює дух. Чуттєві ноти грейпфруту, бергамоту і чорної смородини доповнені чарівною свіжістю яблука і апельсинової квітки. Потім в гру вступає спокусливий жасмин і суміш із ванілі, мускусу і відгомонів кедрового дерева.

ПАРФУМОВАНА ВОДА LAMBRE №26, 50 МЛ
У цьому романтичному ароматі ховається чарівна елегантність маленької чорної сукні. Лаконічне, шалено вишукане і неймовірно звабливе звучання в стилі «La Petite Robe Noire» від Guerlain стане вашим маленьким секретом спокуси.
Щоб підкорити чоловіче серце, не потрібно робити ставку на кричущо-яскраве вбрання. Кілька крапель витонченої парфумерної композиції вражають глибиною почуттів і бездоганно підкреслять привабливість леді. Універсальний варіант в гардеробі запахів, з яким ви можете бути впевнені в своїй привабливості.

Квітково-орієнтальний букет з чарівними нотами бергамота, фіалки і чорної смородини доповнений «серцевими» акордами троянди, жасмину, ірису і запашної малини. Це поєднання, здатне запаморочити голову, врівноважено спокійними акордами кедру, ветіверу, пачулі і мускусу.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

Схожі товари