Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода lambre №12 обсяг 50мл франція в стилі dkny be delicious

900 грн
Опис

ПАРФУМОВАНА ВОДА LAMBRE №12, 50 МЛ
Квітково-фруктова композиція Lambre №12 видасться знайомою цінителькам парфумованої води DKNY «Be Delicious». Чудова робота парфумерів, натхнених свіжістю зеленого яблука. У цьому ароматі поєднується енергія молодості і принадна привабливість жіночої чарівності.
Підбадьорливі нотки яблука, дині та чорної смородини задають ритм. По мірі розкриття аромату до них приєднуються чуттєва троянда, запашний жасмин і ніжна конвалія. Неперевершений акорд завершує м'який шлейф з мускусом, амброю і кедром.

Аромат ненав'язливий, але приголомшливо харизматичний, з розкішною грою контрастів. Рекомендуємо, якщо хочете купити парфумовану воду, яка не має нічого спільного з повсякденною сірістю, виділяє з натовпу і наділяє особливим магнетизмом.
Характеристики
Сімейство ароматів Квітково-фруктові
Початкові ноти диня, яблуко, чорна смородина
Ноти «серця» троянда, жасмин, конвалія
Кінцеві ноти амбра, мускус, сандал, кедр

Аромат Lambre №12 доступний також в таких форматах:

LAMBRE parfum - Парфуми 1,2 мл.

LAMBRE parfum - Парфуми 20 мл.

Знайомтеся, це аромат №12 із колекції Ламбре, і він зараз у тренді. Купається в променях слави, ночами перечитує ваші захоплені відгуки і думає: «Так, я красунчик!» Але ми ж знаємо, що успіхом він зобов'язаний французьким парфумерам, які кілька місяців, а може бути, і років працювали над поєднанням компонентів. Так була створена стильна гурманська композиція. Соковита, але ніякого цукрового сиропу. Ноти запашної чорної смородини врівноважені свіжістю яблука, а пахощі квіток троянди, конвалії і жасмину надихають на нові досягнення. У шлейфі мускус, амбра і кедрове дерево. Квітково-орієнтальне звучання для тих, хто готовий опинитися в центрі уваги!

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл

Схожі товари