Всі категорії
Додати товар

Жіночі парфуми weekend for women 100 мл

665 грн
Опис

Жіночі парфуми Weekend for Women
100 мл

Ця парфумована вода для прекрасної половини людства поєднала в собі високу якість із багатою різноманітністю парфумерної композиції, з гармонійним поєднанням витончених класичних і сучасних акордів: всього того, що традиційно для британського бренда Burberry. 

Над унікальним шедевром трудилася незрівнянна Наталі Лорсон, яка взяла за основу найкращі квіткові родини ароматів. У результаті вийшли парфуми, у яких теплі ноти сонячного ранку вдало сплелися з ніжним диханням свіжого вітерця, заколисувальним шерехом зеленого листя, чарівністю майбутньої прогулянки серед звуків багатогранної природи та яскравих барв. 

Аромат дарує своїй власниці — веселій, життєрадісній, завжди бездоганному вигляді красуні — заспокійливі миті радості та щастя, сильних емоцій і сміху, збагачуючи повсякденні будні. Він запрошує  відірватися від рутини, розслабитися й насолодитися життям, закликає довіритися природі, помчати по безкрайніх преріях на коні, псуватися в любовні авантюри або відпочити біля каміна, водночас дивуючись і радуючись кожній миті.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари