Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода .se swedish experience wild hearts

595 грн
Опис

Відчуй аромат шведської природи, що перехоплює подих. Відчуй свободу дикого вітру, який зворушує до глибини душі. Ця парфумована вода, натхненна прохолодними туманними озерами, подарує тобі свободу.
Сучасний чуттєвий аромат з квітково-водними нотами.
Створено в результаті міжнародної експедиції шведським архіпелагом з використанням новітніх технологій Scent.Trap® і Pure.Scent®
Мінімалістичний шведський дизайн флакона: пляшечка з переробленого скла, автентичні кришечки із зображенням ключових інгредієнтів аромату .
Опис

Для створення цих ароматів наша міжнародна команда фахівців використовувала новітні технології Scent.Trap® and Pure.Scent®. За їх допомоги можливо відобразити запах живої рослини, не знищуючи і навіть не зриваючи її. Таким чином на світ з'являються справді унікальні парфумерні акорди, що повністю повторюють природний аромат рослин. Під час експедиції Швецією міжнародна команда парфумерів використовувала запатентовані технології Scent.Trap® і Pure.Scent®, щоб відобразити дивовижно свіжі, солодкі аромати і передати акорд дикого розмарину і запашного мірису.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари