Всі категорії
Додати товар

Burberry weekend for women парфумована вода 100 мл

1200 грн -17% 999 грн
Опис

Burberry Weekend For Women Парфумована вода 100 мл
нові. Тестер

Країна ТМ: Великобританія
Стать: для жінок
Тип аромату: свіжі, квіткові
Початкова нота: Мандарин, Резеда, Шавлія
Нота серця: Блакитний гіацинт, Дика троянда, Корінь фіалки, Нектарин, Квіти персика, Цикламен
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сандал
Ця парфумована вода для прекрасної половини людства поєднала в собі високу якість із багатою різноманітністю парфумерної композиції, з гармонійним поєднанням витончених класичних і сучасних акордів: всього того, що традиційно для британського бренда Burberry.

Над унікальним шедевром трудилася незрівнянна Наталі Лорсон, яка взяла за основу найкращі квіткові родини ароматів. У результаті вийшли парфуми, у яких теплі ноти сонячного ранку вдало сплелися з ніжним диханням свіжого вітерця, що заколисує шерехом зеленого листя, чарівністю майбутньої прогулянки серед звуків багатогранної природи та яскравих барв.

Аромат дарує своїй власниці — веселій, життєрадісній, завжди бездоганному вигляді красуні — заспокійливі миті радості та щастя, сильних емоцій і сміху, збагачуючи повсякденні будні. Він запрошує відірватися від рутини, розслабитися й насолодитися життям, закликає довіритися природі, помчати по безкрайніх преріях на коні, псуватися в любовні авантюри або відпочити біля каміна, водночас дивуючись і веселощам кожній миті.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
43% виконаних замовлень
Була

Схожі товари