Всі категорії
Додати товар

Carolina herrera chic

999 грн -20% 800 грн
Опис

Виробник
Carolina Herrera
Вид парфумерної продукції
Парфумована вода
Рік випуску
2002
Кінцева нота
Сандалове дерево, Білий мускус
Початкова нота
Червона фрезія
Нота серця
Квітка мандарина
Об`єм
50 мл
Тип аромату
Деревні, Мускусні, Квіткові
Користувальницькі характеристики
Тип паковання
стандарт
Класифікація
Люкс
Стать
Жіночий
Неповторне сяйво розкоші в кожній миті життя подарує вишуканий аромат для стильних і сучасних жінок Carolina Herrera Chic. Чудові переливи парфумерної піраміди допоможуть прикрасити навіть найрозкішніший образ під час походу в ресторан або на світський раут у вечірньому елегантному платті. Оригінальні парфуми Carolina Herrera Chic одночасно звучать і стримано, і чуттєво, тому панянка, яка приверне до нього увагу, ніколи не залишиться непоміченою.

З ароматом Carolina Herrera Chic атмосферна аура навколо жінки наповнюється оксамитовим серпанком мускусу, диханням квітів, що розпустилися, і деревними благородними переливами.

Чарівна парфумерна композиція починається з ніжної хмари відтінків ароматної болгарської троянди, з'єднаної з акцентами червоної фрезії. З подальшими нотами мелодія аромату починає привабливіші, оскільки наповнена найтоншим звучанням квіток мандарина й апельсина.

Всі перераховані жіночні ноти акуратно трансформуються в чарівні акорди білого мускусу та сандалу, які додають легкої грайливості солодким переливам ванілі.

Якщо ваш вибір — це Carolina Herrera Chic, у будь-якому скупченні людей ви не залишитеся непоміченою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
orzhahovskaia
orzhahovskaia
Ірпінь
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари