Всі категорії
Додати товар

Sg79 sthlm no2, 50ml, ніша, швеція, унісекс, рідкісний гість

2000 грн -1% 1995 грн
Опис

В продажу оригінальна парфумована вода від шведського нішового бренду - SG79 STHLM No2. Обьем 50мл. Нова, запакована. Офіційно імпортована в Україну. Виготовлена 01.2021. Строк придатності 60 місяців, до 01.2026.

Шведські парфумери знаються на створенні актуальних і сучасних ароматів. Парфумована вода № 2 від SG79 STHLM — це втілення образу сучасної людини: чоловіка, який повинен часом бути гнучким і мінливим для досягнення своєї мети та жінки, якій доводиться грати за чоловічими правилами заради досягнення поставлених цілей. Аромат для сміливих, упевнених у собі, які розуміють, як влаштований цей світ.

У початкових нотах поєднуються енергія цитрусових, соковитість і легка кислість чорної смородини, а також хвойні акценти елемі. У більш насиченому та стійкому «серці» ви відчуєте квіткове звучання магнолії й троянди, пряний коріандр і виразний чорний перець. Шлейф парфумів дивує несподіваною м'якістю та чуттєвістю, яка втілена тріо спокусливого мускусу, свіжістю листя пачулів і ванільно-горіховою вуаллю бобів тонка.

Акція на безкоштовну доставку діє лише у разі придбання товару зі 100% оплатою на картку..

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари