Всі категорії
Додати товар

Розпив chanel coco noir

75 грн
Опис

Оригінал 100 %. EDP.
Ціна за 1 мл.-75 грн.

Опис :

Інтимна, спокуслива й абсолютно неймовірна. Саме такою є парфумована вода для жінок Chanel Coco Noir, яка втілює в собі чарівну чуттєвість на сучасний лад. Аромат наповнений справжніми емоціями та прагненням до свободи й незалежності.

східний деревний аромат із бальзамічними нотами

створено парфумерами Жаком Польжем (Jacques Polge) та Крістофером Шелдрейком (Christopher Shledrake)

представлено на ринку у вересні 2012 року

Склад аромату :

На початкових нотах ваші відчуття пробудить бурхливе, складне поєднання грейпфрута, бергамота та венесуельських бобів тонка. Це нетрадиційне поєднання цитрусових і солодких нот, що нагадує ваніль, є прелюдією до благородного квіткового серця аромату. У ньому поступово розкривається чуттєвість травневої троянди й унікальність листя пеларгонії в супроводі жасмину та нарцису. В основі аромату переплітаються акорди бальзамічного ладану, ніжного мускусу, ванілі та сандалового дерева, які підкреслюються теплим землистим акордом індонезійських пачулів.

Історія аромату :

Аромат Chanel Coco Noir черпає своє натхнення не тільки в минулому, коли він продовжує традиції своїх попередників — ароматів Chanel Coco та Chanel Coco Mademoiselle. Натхненням для його створення також стали мотиви бароко, подорожей і нічної Венеції.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatyanaktv
tatyanaktv
Кременчук
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари