Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода для чоловіків creed aventus cologne 100 мл франція

3899 грн

розпродаж до 16 Травень

3119 грн
Опис

Парфумована вода для чоловіків Creed Aventus Cologne 100 мл Франція

Парфум новий , був у плівці як на фото , розпакований .
Якщо ви хочете насолодитися прохолодними бризками моря, відчути незабутні емоції та яскраві враження, вам необов'язково їхати до узбережжя океану. Просто скористайтеся фужерно-фруктовим ароматом Creed Aventus Cologne. Його неймовірне освіжне дихання спрямує на вас потужні сплески цитрусової енергії, бунтівний коктейль гостроти й обволікальне тепло деревини.

Справжні чоловічі парфуми були представлені публіці у 2018 році та заявили про себе як про сильний та харизматичний аромат. У його холодні та бентежні хвилі вплелися терпкі ноти імбиру, плоди мандарина, який занурює в атмосферу свята і розведений фруктовим рожевим перцем. У зігрівальному «серці» композиція розкриває характер свого власника, який пройшов довгу та звивисту дорогу з випробувань і радощів, невдач і перемог, виражена в соковитих пачулях, витонченому сандалі та трав'янисто-димному ветиверу. Після довгих поневірянь, серед нот і акордів, ви знайдете свій притулок в обіймах пудрового мускусу, заворожливого стираксу, покритого чистими пелюстками берези й багатогранними бобами тонка.

Холодний і гарячий, вогненний і крижаний — так переливаються грані незвичайної композиції. Суворі та плавні лінії футляра в сірій гамі підкреслять сильний характер свого господаря, його впевненість і самобутність. Завдяки парфумам Creed Aventus Cologne, ви легко зрозумієте свою природу та відчуєте красу довколишнього світу. Плаваючи в цьому океані задоволення, ви ніколи не захочете повертатися на берег.

Об'єм- 100 ml
Початкова нота: Імбир, Мандарин, Рожевий перець
Нота серця: Ветивер, Пачулі, Сандал
Кінцева нота: Береза, Боби тонка, Мускус, Стиракс

Клас парфумерії: Нішева
Сімейство аромату: Пудровий, Фруктовий, Фужерний, Цитрусовий
Серія- Aventus
Країна-виробник товару- Франція
Країна реєстрації бренду- Франція

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл