Всі категорії
Додати товар

Жіноча парфумована вода sospiro accento💜 (100 мл)

227 грн -4% 220 грн
Опис

Жіноча парфумована вода SOSPIRO Accento💜 (100 мл)
Свіжість та серйозність!)

Цей аромат створений спеціально для жінок, які не люблять стандартних рішень. У ньому чудово поєднуються східні та деревні ноти, а тому він одразу ж привертає увагу. Композиція створена для тих, хто вміє поєднувати в собі розкіш та шик, вишуканість та ніжність, впевненість та кокетство. Парфумована водиця SOSPIRO – це втілення жіночності та ніжності.
Докладніше про піраміду компонентів:
Початкові ноти: Ананас, Гіацинт.
Середні ноти: Жасмин, Ірис, Рожевий перець.
Базові ноти: Амбра, Ваніль, Ветивер, Мускус, Пачулі.
Перше, що відчувається в композиції – це свіжість та пікантність. У ній відчувається запах ананаса, який надає вишуканості всьому букету. Гіацинт у поєднанні з жасмином та трояндою – наділяють головну героїню ніжністю. Ірис та рожевий перець – розкривають всю чуттєвість та сексуальність. Амбра, ваніль, ветивер і мускус роблять аромат сильнішим і чарівнішим. Пачулі та сандал надають теплоти та стійкості.
Вдало підібраної композиції парфуму можна надати особливу красу. У цій справі не останню роль відіграє правильна упаковка. Наприклад, флакон від оригінальної парфумерії SOSPIRO. Чарівна ємність, виконана в стилі класичному стилі, який має схожість з культовим флаконом для духів бренду. Це, безумовно, робить парфуми Accento дуже цінними. До того ж, парфум не тільки красиво виглядає, але й має приємний аромат.
Розкішний аромат, що підходить для будь-якого випадку. Стійкий, шлейфовий. Прекрасно підійде як для вечірнього виходу, так і для повсякденного життя. Ніжний, але водночас яскравий. Для будь-якої вікової категорії.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 100мл
Сімейство аромату:
Амброві Деревні Східні Ванільні

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?