Всі категорії
Додати товар

Cherry smoke 100 ml

1450 грн
Опис

Оглушливий успіх аромату Lost Cherry від іменитого парфумера Tom Ford, який отримав нагороду FRAGRANTICA Readers' Choice AWARD у номінації найкращих аромат вишні, надихнув виробника парфумерії прикрасити лінійку своїх ароматів новими виданнями Electrictri Cherry і, звичайно, Cherry Smoke. Отже, тренд на аромат вишні залишається з нами і цього року, що має потішити як шанувальників цього запаху, так і шанувальників Tom Ford.

Чері Смокі Том Форд являє собою унісекс-аромат, який був випущений брендом у межах колекції під назвою The Private Blend.

Cherry Smoke переливається вогняними фарбами, починаючи розкриватися ароматом стиглої темної вишні, запалюючи спокусливим османтусом і опалюючи димною деревиною. Додатковою окрасою парфумерної піраміди є ноти оливи, абрикоса, шкіри, з домішками яскравої та киплячої коштовності дерева.

Як International Tom Ford, Cherry Smoke є відбиттям темної сторони парфумерії Cherry — тлівальної та гедоністичної.

Cherry Smoke викликав неоднозначні відгуки, частину шанувальників парфумерії підкорили новий аромат відомого парфумерного дому, але були й ті, хто поставився до новинки прохолодно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари