Всі категорії
Додати товар

Роспив парфума portraits changing constance .

150 грн
Опис

Оригінал 100 %. EDP.
Роспив парфума від 1 мл.
Ціна за 1 мл.-150 грн.

Хочете подобатися собі, помічати пустотливий блиск у своїх очах, справляти враження яскравої, життєрадісної та дуже жіночної особи? Вам точно варто познайомитися з одним із представників лінійки Portraits Collection – ароматом Portraits Changing Constance .

Парфум створений торговою маркою Penhaligon's у 2018 році та відрізняється дуже цікавим оформленням. А його пахощі з легкістю надають упевненості в собі його власниці, підкреслюють шик, вносять в образ теплоту і спокусливість. Найкрасивіша композиція сімейства «східні гурманські» адресована особам успішним, привабливим, які вміють досягати певних висот і цінують такі маленькі радощі, як якісний нішевий аромат.

Британському бренду у співавторстві з відомим ірландським ілюстратором, який працював над зовнішнім виглядом коробки парфуму, вдалося створити продукт, що запам'ятовується. Незвичайний дизайн флакона лише посилив цей ефект.

Композиція стартує міксом зухвалого червоного перцю та пряного кардамону, що дарує мелодії свої бальзамічні, смолисті мотиви. Карамельно-солене «серце» захоплює жінок, які вибрали цю парфумовану воду. Нота кашмерана створює чарівну бархатисту серпанок, вносить у парфум м'якість, умиротворення. Тандем солодкуватого тютюну та грайливої ванілі завершують цю чуттєву ароматну феєрію.

Прем’єра аромату: 2018
Країна ТМ: Великобританія
Зроблено в: Великобританія
Стать: для жінок
Класифікація: нішева
Тип аромату: гурманські, східні
Початкова нота: Кардамон, Червоний перець.
Нота серця: Карамель, Сіль.
Кінцева нота: Ваніль, Кашмеран, Тютюн.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
  • Бежевий
Розмір:
  • 75мл
Продавець
tatyanaktv
tatyanaktv
Кременчук
72% виконаних замовлень
Була