Всі категорії
Додати товар

Gucci guilty pour femme intense парфумована вода для жінок, 1,5 мл

150 грн -34% 100 грн
Опис

Gucci Guilty Pour Femme Intense парфумована вода для жінок, 1,5 мл

Ціна 100 грн.

Виготовлено в Німеччині

Забудьте про любов у її класичному визначенні. Кохайте за власними правилами. Жіноча парфумована вода Gucci Guilty pour Femme Intense, яка є втіленням сучасного освідчення в коханні, закликає звільнитися від очікувань оточення. І цей виклик зараз як ніколи інтенсивний.

деревний квітковий аромат з амбровими нотками
представлено у 2022 році
у дуеті з жіночою парфумованою водою Gucci Guilty pour Homme Parfum
Склад аромату
Спершу ви відчуєте сміливі цитрусові нотки мандори в супроводі лічі та фіалки. Невдовзі на перший план виходять відверті тони іланг-ілангу та туберози, чуттєвість і таємничість яких ще більше підсилює акорд темної сливи. Ароматну композицію довершують деревні тони пачулів і ветиверу, які гармонійно поєднуються з відтінками ванілі в інтенсивному жіночному шлейфі.

Історія аромату
Жіночий аромат Gucci Guilty pour Femme Intense перегукується з ароматами-попередниками історією про кохання двох людей, неординарне, абсолютно вільне та природне. Любов, яка живе за власними правилами. За допомогою насиченішої композиції цей аромат іще більше підкреслює такий виклик.

З попередніми версіями Gucci Guilty цей аромат пов’язує не лише його неймовірна історія, а й незмінна форма флакона. Однак цього разу його поверхня стала цілковито бронзовою з металевим блиском. Вже з першого погляду ви зрозумієте, що перед вами справді максимально насичена версія цього культового аромату.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари