Всі категорії
Додати товар

Maison francis kurkdjian 724 парфумована вода, 11 мл

2700 грн -8% 2500 грн
Опис

Maison Francis Kurkdjian 724 парфумована вода, 11 мл

Цена 2500 грн.

Francis Kurkdjian 724 Eau De Parfum — освіжний мускусно-квітковий унісекс-парфум, випущений у 2022 році під маркою нішевого парфумерного бренда Francis Kurkdjian. Аромат є перезапуском парфумів 754, ексклюзивно випущених для Bergdorf Goodman 2012 року. Сприятливий ритму великого міста, аромат підкорює своєю особливою енергетикою.

Міські пейзажі й архітектура вплинули на графічну естетику цієї парфумерної води. Яскрава та сліпуча ольфакторна композиція запрошує зануритися в міський ритм. У великих містах є щось таке, що захоплює, електризує, підносить. Автор композиції парфумер Френсіс Куркджян втілив цю пульсувальну енергію життя в аромат.

У верхніх нотах Francis Kurkdjian 724 Eau De Parfum відчувається незвичайний «урбаністичний» акорд. Це відчуття чистої, бадьорої свіжості, створене італійським бергамотом і чіткими лініями альдегідів з витонченими, злегка металевими, «шипучими» гранями. У серці аромату лежить повітряна аура, передана букетом квітів, структурованих нотами єгипетського жасмину, запашним горошком і чубушником. Тоді як у базових нотах ця всесвіт білини поступається обволікальному, заспокійливому відчуттю, завдяки акорду сандалового дерева та білого мускусу.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари