Всі категорії
Додати товар

Infusion d`iris

3999 грн
Опис

Ваші бажання обов'язково мають збуватись! Ви прагнете до того, що більшість жінок називають «заповітною мрією», тому через дрібні перешкоди переступаєте з легкою усмішкою. Впевненість у собі вам дарує аромат улюбленого парфуму Infusion d`Iris , представленого торговою маркою Prada .

Італійським модним будинком дана композиція була презентована двічі – у 2007 та 2015 роках. Обидва рази над створенням парфуму працювала відомий парфумер Даніела (Рош) Андрієр, яка подарувала відомому бренду чимало видань, що популярні серед його шанувальників.

Ця парфумована вода – уособлення ніжності та чистоти, жіночності та привабливості. Її звучання багато хто з жінок називають позачасовим. Початкові ноти композиції дивують своїх власниць свіжістю та іскристістю цитрусових акордів, доповнених терпко-солодкими нюансами апельсинового кольору та ніжним подихом неролі. Хвилюючі мотиви ірису надають мелодії виразного пудрового звучання, ноти гальбануму роблять його оптимістичним, а мастикове дерево наповнює його приємними деревно-свіжими відтінками. Привабливий фінальний штрих робить аромат комфортним. Тут вгадуються багатогранність ветівера, шляхетність шикарних дерев'яних нот, хвилюючі мотиви ладану і бензоїну.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари