Всі категорії
Додати товар

Рідкісність edp thierry mugler womanity 80 мл знятість

3975 грн
Опис

✅ Один із шедеврів Мюглера.
✅ Величезна рідкісніть, знята з виробництва.
✅ Edp флакон на 80 мл.
✅ Аромат (чарівний) та флакон (справжній витвір мистецтва) ідеально збережено.
✅ Куплений в Британії для особистої колекції.
✅ Виробництво Франція.
✅ Лазерний батч-код збоку на фото.
✅ Відгуків про аромат сотні.
✅ Опис:
Аромат, сімейство, група: фруктовий, пряний, дерев'яний.
Через 18 років після анонсу легендарного Angel і 5 років після релізу Alien Тьєрі Мюглер знову віддає данину жіночої половини людства. Присвята жіночності, того невидимого зв'язку, що поєднує між собою жінок усього світу, аромат Womanity від Thierry Mugler став третім великим парфумерним релізом бренду.
Композиція Womanity заснована на яскравому контрасті компонентів - солодкому акорді інжиру та пікантних нотах ікри, базою для яких є деревні відтінки фігового дерева.
Аромат представлений у багаторазовому флаконі прозорого скла. Його вінчає складний металевий декор, що містить тонкі елементи — кільця та ланцюги, які покликані стати символом незримого зв'язку між абсолютно не схожими одна на одну жінками різних країн, культур та епох. У той же час поєднання твердості та суворості металу з чарівною витонченістю ліній, крихкістю флакона малюють саму суть жіночої натури.
👌 З особистої величезної колекції. Додаю парфумерію на сайт поступово.
👉 вся парфумерія рідкісна і в одному екземплярі.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини (дивіться мої відгуки, всі вони як про продавця). Жодним «брокардам» та іншим інтернет магазинам не довіряю від слова зовсім.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами за дуже приємними та демократичними цінами.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)
⛔️ Обмін не цікавий.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Другой
Сімейство аромату:
Деревні Пряні

Схожі товари