Всі категорії
Додати товар

Жіноча парфумована вода flora 1966 100мл

700 грн
Опис

Жіноча парфумована вода Flora 1966 100мл

Парфуми Flora 1966 відрізняється вишуканою квітково-шипровой композицією, яка поєднує в собі нескінченну елегантність і приголомшливе почуттєве зачарування. Симфонія аромату починається життєрадісним і веселим сплеском пікантного бергамоту, оттененного загадковими акордами темного насиченого бурбонського перцю – спокусливим, привабливим і універсальним деревним ароматом, який отримав назву на честь відомої французької династії.

Серце композиції відкриває розкішний букет ніжних пелюсток півонії, запашних легкої свіжістю і спокусливої жіночністю, вдало доповненої чуттєвістю троянди. Фінальні ноти складаються з переплетення ароматів пачулі, ветівера і таємничого мускусу, в повній мірі передають чарівну, витончену і вічну сутність приголомшливою жіночності. У лаконічному, чорному, шестикутний флаконі цього парфуму укладена чарівна чуттєвість, пробуджує яскраві асоціації дотику невагомого ніжного шовку до шкіри.
1966 рік безумовно був найважливішим в історії створення модного дому, так як саме в цьому році з'явився витончений орнамент Flora. Ось так символічно парфуми Flora 1966 стали нагадуванням про одну з найважливіших віх історії успіху знаменитого бренду

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Сімейство аромату:
Деревні Квіткові
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Київ
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари