Всі категорії
Додати товар

Jimmy choo eau de parfum

1195 грн
Опис

Унікальний, дебютний аромат Jimmy Choo For Woman настільки багатогранний і багатий, що його складно описати словами. Аби оцінити всю красу запаху, потрібно вдихнути його чарівний аромат, а ще краще - «вдягнути» на себе.

Запашна груша в поєднанні зі свіжим мандарином і зеленими нотами пробуджує жіночу енергію. Тигрова орхідея в сердечних нотах додає пікантності та екзотики. Приємно-смачний шлейф залишається завдяки цукеркам ірис і пачулі.

Жінка, котра вибрала аромат Jimmy Choo For Woman - смілива, красива, стильна і неповторна. Для неї не існує перепон, вона звикла добиватися всього бажаного в житті. Кожен її вихід у світ - це сенсація, яку завжди чекають із нетерпінням. Остання деталь її образу, головний аксесуар - це парфуми Jimmy Choo For Woman, які захоплюють до свого ароматного полону всіх довколишніх.

Титулований бренд взуття й аксесуарів Jimmy Choo For Woman залишився вірним собі і в створенні перших парфумів. Унікальність, якість і розкіш у кожному прояві, у кожному творі! Ці парфуми - просто знахідка для жінок, котрі люблять виділятися з натовпу!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
dhss09
dhss09
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Була