Всі категорії
Додати товар

Baccarat rouge 540 maison francis kurkdjian ✅ оригінал розпив, затест аромату

130 грн
Опис

Ціна в оголошенні вказана за 1 мл – 130 грн.
Розпив від 3х мл.
Лише оригінал! Працюю безпосередньо від постачальників! Дивіться більше моїх оголошень, запитуйте аромати, які Вас цікавлять, асортименти більше 1000 позицій!

Ціна на розпив з урахуванням тари:
3 мл - 390 грн
5 мл - 650 грн
10 мл - 1300 грн
15 мл - 1950 грн
*ціна вказана з урахуванням тари
*тара скло з металевим спреєм

Baccarat Rouge 540 від Maison Francis Kurkdjian - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Східні Квіткові. 

Baccarat Rouge 540 був випущений в 2015. Парфумер: Francis Kurkdjian.

- Верхні ноти: Шафран і Жасмин;
- ноти серця: Амбервуд і Сіра Амбра;
- ноти бази: Смола Ялини і Кедр.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 — приголомшливий аромат, який підкорить серце самого вимогливого гурмана. Дивовижна композиція духів побудована на оригінальних сплетеннях деревних, орієнтальних і квіткових акордів, таять у своєму звучанні звабливу загадковість і спокусливу пікантність. Володар такого парфуму буде почувати себе дуже легко і впевнено, зачаровуючи оточуючих невимовно магнетичним флером.

Вишуканий і гармонійно об'єднав приємну гірчинку і легку насолоду мигдальний аромат звучить в унісон з пряним і хвилюючим шафрановим соло, утворюючи інтригуюче і розкішне вступ. У серці парфуму криється хвойна свіжість білого кедра, яка доповнюється контрастним співом чаруючого і пристрасного єгипетського жасмину. Не менш полонить і елегантний шлейф витканий з глибини деревних нот, чуттєвості мерехтливої мускусу і землисто-морського чарівності сірої амбри.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 3мл
  • 5мл
  • 10мл
  • 15мл

Схожі товари