Всі категорії
Додати товар

Kilian blue moon, angel share, apple brandy розпив 1 мл

70 грн
Опис

▪️ Kiss of Aroma💋
▪️ Angels Share 50 ml 🔥
▪️ Rose in Ice 50 ml 🌹
▪️ Apple Brandy 50 ml 🍏
▪️ Blue MOON 50 ml
▪️ Дуже Стійкий Шлейф
▪️ ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️💣
▪️ РОЗСПИВ - 1 мл - 7️⃣0️⃣ грн , є тара 2, 5, 10 мил 🔥

“Доля Ангелов” - парфюм не зря носит такое название, ведь на языке виноделов, так называют те мельчайшие пары алкоголя, что испаряются сквозь плотную древесину дубовых бочек. Подобно им, аромат проникает в самые затерянные глубины человеческой души, оставляя в них волшебный и неповторимый след. Стартуя с пьянящих аккордов дорогого коньяка, композиция Angels' Share звучит в сердце оттенками драгоценного дуба с легкой примесью пряной корицы, а также бальзамичной горечью бобов тонка. В завершении нас ждет феерический шлейф из сладости пралине, ванили и сливочного сандала.

Apple Brandy 🍏

Apple Brandy On The Rocks – це суміш яблучного бренді, що відображається нотами рому, моху та ванілі, цитрусового акорду та кардамону, охолоджених у кришталево-прозорих кубиках льоду. Парфумована вода створює справжній нічний драйв навколо, надихає на перевтілення та спонукає елегантності, що характерна лише тим, хто носить парфум. Насолодіться моментом та закарбуйте його у пам’яті з поміткою Apple Brandy On The Rocks.

Rose in Ice 🌹

На вершині ольфакторної піраміди відчувається соковитий огірок, який віртуозно доповнюється ягодами ялівцю. Дистильована троянда додає смаку делікатний квітковий нюанс, чия краса підкреслюється сандаловим деревом та мускусом. Відчуйте гострий, але глибоко проникливий характер джину в його ідеальній презентації.

Bleu moon 🌙 💙

ПАРФУМ ВІДКРИВАЄТЬСЯ НОТКАМИ ЛИМОННОЇ ЕСЕНЦІЇ У ПОЄДНАННІ З КАЛОНОМ, ЩО НАДАЄ НЕПОВТОРНУ СВІЖІСТЬ «З ЛЬОДОМ». АРОМАТ ШВИДКО ПЕРЕХОДИТЬ В АКОРД ГОРІЛКИ РАЗОМ З ЕСЕНЦІЄЮ ОРГАНІЧНОГО ІМБИРУ, І ВСЕ ЦЕ НА БАЗІ БІЛОГО МУСКУСУ, З НОТАМИ АМБРОКСАНУ, ЩО РЕЗОНУЮТЬ, ВІД ПОЧАТКУ ДО КІНЦЯ» -

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
  • 10мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?