Всі категорії
Додати товар

Жіноча парфумована вода lanvin eclat d'arpege 100 мл

600 грн -5% 570 грн
Опис

Вид парфумерної продукції  Парфумована вода
Тип аромату Квітково-фруктові
  Початкова нота  Лимон, Бузок
Нота серця  Зелений чай, Півонія, Османтус, Квіти персика, Гліцинія
Кінцева нота  Кедр, Амбра, Мускус
Обсяг100.0(мл)

  Lanvin Eclat d'arpege створений для юних і прекрасних дівчат, які весело і невимушено відчувають себе в цьому бурхливому світі. Але як завжди парфум зробить неможливе, як справжній чарівник з країни Оз, адже парфуми не має віку. І саме аромат Ланвін Екла де Арпеж кожній жінці поверне відчуття юності і легкої легкості, яка порівнянна тільки з легкою хмаринкою.

Такого чудового букету весняних квітів, свіжості, і в той же час маленької солодощі нету не в одного аромату, і саме Ланвін Екла надасть Вам повною і чудовою міру можливість відчути все це. Як не хотіли скептики знайти вади в цій туалетній воді, але все говорить тільки про зворотне. Екла від Ланвина – назва духів, які асоціюються у Вас з ніжністю і спокоєм. Як ви знаєте, цей парфум був створений до дуже знаменною датою, а саме до семидесятипятилетнему ювілею духів ' Arpege. Сам стиль і виконання флакона показують нам спорідненість. Малюнок у вигляді матері з дитиною і ідеальна сферична форма флакона немов натякають на спорідненість і теплоту ароматів Lanvin.

Ці духи немов хочуть підкреслити вашу жіночність, ніжність, невимушеність і в теж час, графську строгість і елегантну витонченість. Цей парфум ― стане вашому другом і вірним супутником, який буде з Вами кожну хвилину, кожен день, не створюючи Вам незручностей. Вірність і відданість – це те, що є основою душевних стосунків і кохання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари