Всі категорії
Додати товар

Пафюмована жіноча вода dolce&gabbana anthology l`imperatrice 3 100 ml

500 грн
Опис

D&G Anthology L'Imperatrice 3 Dolce&Gabbana - це парфум для жінок, він належить до групи квіткові водяні. D&G Anthology L'Imperatrice 3 випущено у 2009 році.

Верхні ноти: Ківі, Ревень та Рожевий перець; середні ноти: Кавун, Цикламен та Жасмін; базові ноти: Лимонне дерево, Мускус та Сандал.

Туалетна вода D&G Anthology L`Imperatrice 3 – яскрава композиція, зібрана парфумерами тільки з натуральних інгредієнтів, зачаровує витонченим поєднанням ніжних квіткових та соковитих фруктових нот.

У верхньому акорді зібрані екзотичні та стиглі акценти фруктів, що поєднуються з весняною свіжістю рожевих квітів. Це легкий аромат невимушених веселощів, який відмінно підходить для юних дівчат.

Жінка у хмарі D&G Anthology L`Imperatrice 3 – завжди юна, свіжа і чарівна, інтригує загадкою та чарівною таємницею. Переклад: серця зіткані з п'янких ароматів ківі і стиглої соковитої м'якоті кавунових часточок. Фруктовий акорд особливо доречний у спекотну літню пору, або ж у зимові холоди, коли хочеться перенестися в атмосферу теплого серпня.

Аромат D&G Anthology L`Imperatrice 3 надовго залишається на ніжній жіночій шкірі тонким, чуттєвим шлейфом зі східної розкоші мускусу та елегантно-стриманого та прохолодного аромату квітучих рожевих цикламенів. Такий запах не залишить байдужим сильну стать, буквально з перших секунд акцентуючи увагу на своїй володарці.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
nicecosmetika
NICE COSMETIKA
Супер-продавець
Харків
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?