Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Lancôme idôle aura

3189 грн -10% 2879 грн
Опис

100мл
Аромат, який уособлює унікальну внутрішню силу кожної жінки.

Тепла та чуттєва, як шкіра, зігріта лагідними променями заходу сонця, — це парфумована вода Idôle Aura.

Ретельно підібрана ароматична композиція з троянди, сяючого жасмину та зігрівальної ванілі відображає волю та рішучість жінок, які володіють неприборканою енергією. Разом вони можуть зробити неможливе, разом вони нестримні, разом вони богині.

квіткова парфумована вода з шипровими нотами
підходить для весняних і літніх місяців
містить інгредієнти екологічно чистого походження з відновлювальних джерел
Склад аромату
Аромат Idôle Aura пробудить ваші відчуття ніжними квітковими нотами пелюсток троянд у поєднанні з рідкісним солоним акордом Флер-де-Сель. Оксамитово-ніжний аромат поступово переходить у чисті ноти жасмину, який надає ароматичній композиції сяючого відтінку та переплітається зі свіжими й іскристими нотами бергамоту. В основі аромату розкривається тепла ваніль у поєднанні з нотами мускусу.

Історія аромату
Аромат Lancôme Idôle Aura — символ жіночої сили й єдності. Його основні компоненти, як-от есенція іспартської троянди та столітня троянда Грассе, збираються жінками Іспарти вручну.

Незмінний футуристичний флакон із тонким силуетом прикрашено рожево-золотим перламутровим серцем, яке вирує енергією. Idôle Aura — це аромат для жінок, які хочуть поділитися своїми успіхами з іншими, надихнути одна одну та створити унікальну жіночу спільноту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
straby
straby
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари